luni, 15 septembrie 2014

Apple iMac


Apple iMac mai ieftin cu 200 de dolari


Apple a a lansat o variantă mai ieftină a computerului iMac de 21.5-inch, care duce costul de bază în jos de la 1.299 dolari la doar 1.099 dolari. O ieftinire destul de consistentă din partea lor, Apple este recunoscută să tragă de preț ani de zile, chiar la produse mai vechi
Noile computere Apple iMac entry-level vin cu un procesor Intel Core i5 dual-core tactat la 1.4GHz (Turbo Boost până la 2.7GHz), 8 GB de memorie RAM, un hard disk de 500GB și Intel HD 5000 ca placă grafică. Toate iMac-urile includ, de asemenea, conectivitate Ac 802.11 Wi-Fi, două porturi Thunderbolt și patru porturi USB 3.0 pentru transferuri de mare viteză.
imac 21
Există unele sacrificii evidente în ceea ce privește selectarea componentelor hardware, pentru un preț mai mic, cum ar fi procesorul de joasă tensiune i5 (același cu cel folosit în MacBook Air) și hard disk-ul de doar 500 GB.
Mulți fani Apple sperau la un nou model de iMac dar se pare că firma așteaptă noile procesoare de la Intel, Broadwell, pentru a face această schimbare de generație.
Noul iMac este disponibil în prezent prin intermediul Online Store de la Apple, magazinele sale de retail și resellerii autorizați.
La noi probabil prețul va fi de peste 5000 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE