luni, 15 septembrie 2014

Google Chrome trece pe 64 biti

Google Chrome trece pe 64 biti, cu plus de performante

Cei de la Google nu stau degeaba si ofera de astazi gratis la download versiunea de 64 de biti a browserului de internet, Chrome. În principiu, nu ar trebui să vedeți mari diferențe, doar că acum acest browser folosește toată memoria pe care o aveți pe computer, spre deosebire de versiunea de 32 biti.
Mici creșteri de performanțe sunt anunțate pentru cei care mănâncă Youtube pe pâine, se pare că acest browser va fi cu 15% mai rapid, din unele teste efectuate, grație unui nou codec care este inclus.
Google Chrome 64-bit available now
“Măsurătorile noastre au arătat că versiunea nativă pe 64 de biți a browserului Chrome a îmbunătățit viteza pe multe dintre site-uri și pe multe portaluri mass-media. De exemplu, codecul VP9 care este folosit în clipuri video High Definition pe YouTube arată o îmbunătățire de 15 la sută în performanță,” a declarat Google într-un post pe blog .
Securitatea nu a fost uitată, cei de la Google afirmând că este mult mai sigur browserul pe 64 biti contra vulnerabilităților care au ca țintă memoria. Utilizatorii nu vor primi momentan notificare să facă update la browser dar pot descărca noul browser direct de pe pagina Chrome.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE