luni, 15 septembrie 2014

iPhone 6 a fost lansat


Zvonurile s-au adeverit, iPhone 6 a fost lansat, U2 a fost acolo

Zvonurile s-au adeverit, iPhone 6 a fost lansat, U2 a fost acolo
Apple a prezentat ieri oficial mult așteptatul iPhone 6, a opta generație de iPhone, în cadrul unui eveniment special care a avut loc la Cupertino. TechRadar a publicat un prim review, aici.
Trupa de rock irlandeză U2 a concertat live la lansarea iPhone 6 pe care Apple a organziat-o într-un mare secret, pe larg comentat de presă, în California, unde a fost anunțată surpriza lansării noului lor album. U2 oferă primul lor album din ultimii cinci ani gratuit pentru cei 500 de milioane de utilizatori  iTunes.
Bono a descris lansarea albumului Songs of Innocence ca “mindblowing”. Acesta va fi disponibil în 119 de țări din întreaga lume – cea mai mare lansare a unui album din toate timpurile, potrivit revistei Rolling Stone.
u2-iphone6

Albumul este deci disponibil pentru streaming sau pentru a fi descărcat de către oricine are un cont pe iTunes, dar căutarea poate fi un pic dificilă, dacă nu știi unde să te uiți. Iată aici care sunt pașii.
Există două metode ușor diferite, în funcție de ceea ce utilizați: un desktop cu iTunes sau un dispozitiv iOS. Albumul va fi, de asemenea, disponibil pentru streaming pe iTunes Radio în scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE