vineri, 7 martie 2014


Battlefield 4 – unul din cele mai ravnite jocuri PC

Pe 29 Octombrie 2013, EA Digital Illusions CE a lansat Battlefield 4 – unul din cele mai asteptate jocuri pentru PC ale acestui sfarsit de an. Fiind intr-o concurenta acerba cu Call of Duty Ghost, prin Battlefield 4 cei de la EA DICE au incercat sa perfectioneze orice aspect al jocului.
Jocul este compatibil pentru majoritatea platformelor: PC, Play Station 3, Play Station 4, Xbox 360 si Xbox One.
battlefield 4 joc pentru pc
Battlefield 4 este un fel de continuare a jocului Battlefield 3. Lumea jocului este oarecum asemanatoare cu a predecesorului, doar ca joci ca un soldat nou – sergent marin Daniel Recker. Povestea incepe prin evadarea din Baku, Azerbaijan impreuna cu alti membrii ai echipei, Dunn, Irish si Pac.
Battlefield Multiplayer contine 3 functii de joc: US, China si Rusia, iar modul Commander ce se regasea in Battlefield 2142 a fost reintrodus.
DICE pur si simplu ridica jocul la alt nivel, introducand mai mult spectacol, mai multe vehicule, mai multa munca in echipa, iar caracteristicile care au definit seria Battlefield de-a lungul anilor nu s-au pierdut.
Battlefield 4 preia sfera de actiunie a jocurilor anterioare si o intinde la maxim, cu harti ce se intind pe kilometri intregi insa pot fi parcursi la pas in cateva minute. Hartile sunt foarte mari, iar daca se intampla sa te nimeresti in joc cu mai putin de 50 de jucatori, exista riscul sa intervina plictiseala fiindca greu vei gasi pe cineva sa impusti. Insa cand in joc sunt 64 de jucatori, ei bine, atunci actiunea se simte din plin.
battlefield 4
Din anumite puncte de vedere mi se pare unul din cele mai realiste jocuri PC. Daca ne aflam de exemplu in mijlocul unei furtuni tropicale, vantul ne afecteaza atat vederea cat si miscarea. Cat despre grafica, este demna de un joc din 2013. Battlefield 4 se desfasoara cam in aceeasi perioada in care s-a desfasurat si Battlefield 3, motiv pentru care multe din armele si vehiculele ce se regaseau in versiunea anterioara se gasesc si in acest joc.
Daca ar fi sa fac un top al jocurilor pentru PC lansate in 2013 care merita cumparate, Battlefield 4 cu siguranta s-ar regasi in aceasta lista.
Una peste alta, este un joc reusit, un shooter ce combina multe elemente din lumea moderna si te face sa nu te mai ridici de la computer.

 

Lansari jocuri PC in luna februarie 2014

Thief-4-Garret
E multa liniste pe aici de ceva vreme, dar luna asta apare Thief. Pare sa fie un joc interesant tare.
1. Jazzpunk Aventura 7 Februarie 2014
2. The LEGO Movie Videogame Actiune 7 Februarie 2014
3. Borderlands 2: Mad Moxxi and the Wedding Shooter 11 Februarie 2014
4. Banished Simulator 18 Februarie 2014
5. Thief Aventura 25 Februarie 2014
6. Assassins Creed IV: Black Flag — Freedo Actiune 25 Februarie 2014
7. Plants vs. Zombies: Garden Warfare Shooter 25 Februarie 2014
8. The Wolf Among Us: Episode 5 — Cry Wolf Aventura 2014 Februarie 2014
9. Divinity: Original Sin RPG 2014 Februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE