vineri, 7 martie 2014

Incarcator wireless Samsung EP-WI950EWEGWW pentru Galaxy S4

Incarcator wireless pentru Samsung Galaxy S4: EP-WI950EWEGWW


Daca ati ajuns la acest articol inseamna ca aveti un telefon Samsung Galaxy S4, daca nu aveti inseamna ca doriti sa va cumparati, sau daca nu doriti sa va cumparati inseamna ca doar doriti sa fiti informati cu noile tehnologii de la Samsung.
De aceasta data este vorba de un incarcator WiFi pentru binecunoscutul model Samsung Galaxy S4, unul din cele mai bune telefoane in anul 2013, un telefon care a venit cu o multime de functii si senzori, printre care si incarcarea telefonului fara sa bagam vreun cablu in el .

Asadar, incarcatorul este original de la Samsung si se numeste EP-WI950EWEGWW, a fost conceput special pentru acest telefon, este relativ scump insa pentru cei care au dat 2000 ron pe un asemenea telefon cu siguranta isi permit sa cumpere si un incarcator wireless.
Incarcator wireless Samsung EP-WI950EWEGWW pentru Galaxy S4 Nu dorim sa ii laudam pe cei de la Samsung, insa cu siguranta cand fac ceva o fac cu mult devotament atat in lumea telefoanelor mobile cat si in celelalte produse pe care ei le ofera. De aceasta data este vorba de un simplu incarcator WiFi despre care nu prea avem ce sa discutam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE