miercuri, 5 martie 2014

Lenovo Erazer X700

Lenovo  PC gamers the Erazer X700

LAS VEGAS - Având o pagină din cartea de design Alienware , Lenovo are un nou high-end desktop de jocuri pe drum această martie . Erazer X700 nu arata ca acesta va concura cu place de Maingear , origine , și alți furnizori de PC-uri de tip boutique , în termeni de design , dar s-ar putea oferi gamerilor PC-uri mainstream -un mod accesibil de a ajunge pe mâinile lor pe unele cai putere 3D decent .

Specificatiile pentru Erazer X700 va suna familiar pentru orice pasionat de performanta PC-ului . Overclock- Core și Core i5K i7K procesoare , suport pentru carduri grafice Nvidia până la două 680S GeForce GTX . Lenovo a inclus , de asemenea, o pereche de accesibile din exterior bay-uri de hard disk , precum și software-ul care vă va permite să overclock chips-uri în Windows , mai degrabă decât a face modificări în BIOS .

Fie că vă place unghiulară albastru călărit - LED șasiu , va fi o chestiune de gust personal , desigur . Mulți producători de PC-uri de tip boutique se deplasează departe de explozia de iluminat în favoarea modele mai mature cu aspect , cum ar fi Maingear Potenza . Totusi , nu e nimic ca un aspect amenințător pentru a comunica " desktop jocuri de noroc ", pe platoul de la Best Buy , și pentru cumpărături client acolo ,Erazer X700 va sta cu siguranță afară .

Lenovo spune prețul de pornire pentru acest sistem va veni in la 1.199 dolari , atunci când acesta debuteaza luna martie . Puteți configura opțiunile de high-end , prin intermediul site-ul Lenovo , și vă puteți aștepta în mod natural un Core i7 , dual- GeForce GTX 680 set-up pentru a rula prețul de până la 2.000 dolari stadion, cel puțin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE