vineri, 7 martie 2014

eMachines destinat copiilor

eMachines propune PC-ul de 99 dolari, destinat copiilor

eMashines MiiPC este un mini-PC numai bun pentru dormitorul copiilor.
Acesta poate fi folosit pentru navigare pe internet, vizionarea de filmuleţe şi jocuri, dar şi activităţi serioase cum sunt temele pentru şcoală.
eMachines propune PC-ul de 99 dolari, destinat copiilore
Pentru a se încadra bugetul propus, de numai 99 dolari, cei de la eMachines au realizat sistemul MiiPC folosind hardware împrumutat din sfera tabletelor. Mai exact, avem de-a face cu un dispozitiv pe care rulează sistemul de operare Android 4.2, într-o versiune optimizată pentru ecrane mari şi control folosind mouse şi tastatură.

În carcasa de forma unui cub cu latura de aproximativ 10 cm se ascunde o configuraţie cu procesor dual-core la 1.2 GHz, asistată de 1 GB memorie RAM şi 4 GB spaţiu de stocare intern, care poate fi extins prin ataşarea unui card de memorie.
eMashines MiiPC - opţiunile de conectivitate
Accesul la internet este asigurat prin conexiune WiFi, iar suportul Bluetooth 4.0 permite conectarea wireless a unui set de tastatură şi mouse. Ecranul ales pentru vizionare poate fi televizorul din cameră, sau orice monitor Full HD prevăzut cu interfaţă HDMI.

eMashines MiiPC suportă configurarea mai multor conturi de utilizator, câte unul pentru fiecare membru al familiei. Suplimentar, producătorul oferă şi o aplicaţie compatibilă cu telefoane Android şi iOS, prin care părinţii pot verifica în orice moment activităţile desfăşurate de cei mici, cu posibilitatea de a bloca accesarea anumitor website-uri sau aplicaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE