vineri, 12 iunie 2015

Avast Free Antivirus 2015 Review

Avast Free Antivirus 2015

Avast Free Antivirus 2015
Avast Free Antivirus 2015

Avast Free Antivirus a fost anul trecut unul dintre cele mai bune solutii pentru securizarea PC-ului, iar in acest an nu vad niciun motiv pentru care nu ar fi la fel. Cu multe functii utile – inclusiv protectie puternica anti-malware – iti pastreaza calculatorul securizat, iar cu abordarea blanda de a trece la caracteristici premium il face usor de a trai cu el. Daca nu vrei sa platesti pentru un software de securitate, este cel mai bun, cea mai echilibrata solutie.
In timpul instalarii isi descarca cele mai recente semnaturi in baza de date, apoi o scanare rapida de indata ce instalarea este completa. Interfata cu utilizatorul este simpla si ofera toata caracteristicile importante intr-o interfata curata.
Avast Antivirus Gratuit

Panoul principal ne arata pe scurt ce este protejat, in timp ce ne expune instrumentele Smart Scan, Browser Cleanup si Home Network Security, plus serviciul SecureLine VPN. Acesta din urma – precum caracteristicile firewall, anti-spam si secure online banking – pentru un cost suplimentar, insa software-ul nu te bate la cap la nesfarsit pentru acesta. Magazinul integrat este doar la un click distanta, dar nimeni nu te forteaza sa il folosesti.
Pentru un pachet gratuit, Avast beneficaza de caracteristici suplimentare din belsug, cu un instrument Rescue Disk pentru crearea de stick-uri usb sau CD-uri bootabile cu software antivirus si cele mai recente definitii preinstalate, si o facilitate de curatare a browser-ului care te scapa de bare si extensii iritante.
Home Network Security itii verifica reteaua de acasa pentru potentiale riscuri, in timp ce programul de actualizare software iti poate spune daca componentele precum Java sau Adobe Flash sunt actualizate. Ambele caracteristici ofera o abordare mai cuprinzatoare a securitatii decat alte pachete antivirus gratuite.
Avast Free
In ceea ce priveste scanarea, poti alege intre scanare rapida, scanare completa a sistemului si optiuni pentru scanarea folderelor si unitatilor media detasabile, plus Boot Time Scan care se ocupa de problemele neplacute ce nu pot fi tratate din Windows.
De asemenea, poti controla comportamentul pachetului, acesta putand fi pus in modul silent, fara ferestre pop-up sau alerte pentru gaming sau un mod intarit pentru a proteja utilizatorii neexperimentati. Avast include chiar si o serie de statistici care nu iti afiseaza numai cat de bine isi face treaba in numele tau, ci si modul in care cruciada anti-malware functioneaza pe tot globul.
Avast se apropie ca performanta de cele mai bune pachete antivirus platite cand vine vorba de protectie, oferind o aparare impotriva a 97% din amenintari, si in cele mai multe cazuri impiedicandu-le sa se instaleze confortabil in sistemul tau, decat sa actioneze dupa ce fapta a fost detectata.
Antivirusul nu foloseste multe resurse de sistem si nu incetineste vizibil functionalitatea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE