vineri, 12 iunie 2015

Need for Speed World se închide

Need for Speed World se închide după 5 ani de activitate online

nfworldend
După 5 ani pe pistele de curse, Need for Speed ​​World își va tura pentru ultima dată motoarele până pe 14 iulie când serverele vor fi definitiv oprite. Începând de astăzi achizițiile de SpeedBoosts au fost dezactivate.
NFS World a fost lansat în 2010, reușind să reunească numeroși fani de racing online pe PC dar în același timp oferind o mare varietate de curse și la anumite perioade de timp premii constând, de exemplu, în speedboost, mașini și personalizarea lor.
nfsworldracing
„Cu toate acestea, după 5 ani, suntem de părere că jocul nu se mai ridică la standardele francizei Need for Speed. Fluxul constant de continut și de masini noi a atras jucătorii în continuare, dar, din păcate, încasările nu au fost suficiente pentru a mai susține dezvoltarea. În acest moment, revizuirile majore necesare pentru a aduce jocul la standardele actuale nu sunt viabile pentru noi, așa că, după o examinare atentă, am luat decizia de a opri dezvoltarea și suportul pentru jocul Need for Speed ​​World”, au explicat producătorii jocului.
„Mai sunt cateva luni până când Need for Speed ​​World se inchide. Dacă aveți un sold de Speedboost in joc, vă recomandăm să-l consumati înainte de 14 iulie 2015. Am dezactivat si posibilitatea de a achiziționa SpeedBoost, precum și capacitatea de a înregistra noi conturi, de acum până la data limită”, a mai precizat echipa NFS World.
„A fost o mare cursa. Îi mulțumim comunității noastre pentru acesti minunati 5 ani. Suntem recunoscători pentru timpul petrecut împreună”, a încheiat echipa de dezvoltare a jocului NFS World.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE