vineri, 12 iunie 2015

DirectX 12

DirectX 12 nu va avea nevoie de o placa video noua

Nvidia GTX 750 Ti
Nvidia GTX 750 Ti
DirectX 12, care este de asteptat sa ofere beneficii de performanta dezvoltatorilor la crearea de jocuri si software vizual pentru calculatoare ce folosesc Windows si pentru Xbox One, nu iti va solicita sa renunti la placa video pe care o detii si sa iti cumperi una noua pentru a putea profita de el.
Placa video actuala, presupunand ca nu este antica, ar trebui sa fie buna, desi s-a mentionat ca anumite caracteristici superioare ar putea fi blocate daca nu faci upgrade. Demonstratia recenta facuta de Microsoft pentru cateva jocuri rulate pe Windows 10 cu DirectX 12 a indemnat pe cativa oameni sa intrebe ce hardware specific va fi suportat de DirectX 12.
Microsoft a raspuns ca nu sunt inca pregatiti sa ofere detalii referitoare la DirectX 12, insa au specificat ca sunt in stransa colaborare cu partenerii hardware pentru a se asigura ca placile video destinate pentru cele mai moderne jocuri PC vor rula fara probleme cu DirectX 12, inclusiv Maxwell de la Nvidia, placi video bazate pe Kepler si Fermi, procesoare Intel de generatia a 4-a (si mai noi) si placi video AMD bazate pe Graphics Core Next (GCN).
Sunt vesti bune pentru gameri. Se pare ca nu vor exista probleme, iar acei bani cheltuiti pentru placa ta video nu vor fi risipiti pana la urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE