vineri, 12 iunie 2015

DirectX 12 va fi revoluționar

DirectX 12 va fi revoluționar, dar va funcţiona doar pe Windows 10

Deşi pare o decizie surprinzătoare, la capitolul funcţii care vor funcţiona doar pe Windows 10, intră şi noua versiune a DirectX. Aceasta va purta numele de .
În urmă cu câteva zile, cei de la Microsoft au organizat o conferinţă în cadrul căreia au prezentat publicului larg viziunea companiei americane pentru viitorul Windows. Aceasta va fi materializată sub forma sistemului de operare Windows 10 şi a faptului că îl vom vedea instalat atât pe telefoane şi tablete, cât şi pe laptopuri şi desktop-uri. Partea cea mai surprinzătoare va consta în importanţa gamingului în noul SO.
Din start, dacă sunteţi mândru posesor de Xbox One, pe orice sistem cu Windows 10 din casă, veţi putea face streaming de jocuri de pe consola Microsoft. Mai mult decât atât, DirectX 12, populara la o nouă versiune vor fi o parte componentă din viitorul Windows. Decizia un pic greu de înţeles, care maschează probabil eforturile gigantului din Redmond de a vă forţa la un upgrade, se manifestă prin faptul că DirectX 12 va fi disponibil în exclusivitate doar pentru cei care rulează Windows 10. Ca urmare, dacă folosiţi Windows 7 sau orice versiune de Windows 8, veţi fi nevoiţi să schimbaţi sistemul vostru de operare pentru a putea juca în condiţii optime nişte jocuri noi sau unele care vor fi în scurt timp actualizate pentru a profita de noile API-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

IT HARDWARE